banner268

Yılmaz,"Yeni yılın İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum"

Başkan Yılmaz mesajında,"“Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Yeni yılın İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Geride bıraktığımız yılda her ne kadar Ülkemizde yaşanan terör olayları, Ortadoğu’da yaşanan çatışma ve savaş ortamı dolayısıyla karamsarlık ortamı oluştuysa da bu durum geleceğe ve yeni yıla umutla ve güvenle bakmamıza engel olmamalıdır.

Ülke olarak geçmişimizden aldığımız güçle birlik ve beraberlik içerisinde tüm bunların üstesinden gelebilecek bir karaktere sahip olduğumuza yürekten inanıyorum. Yeni yıllar geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine olanak sağlayan dönüm noktalarıdır.

Bizler de bu anlayıştan hareketle geçmiş yılda hemşerilerimize daha iyi hizmet verme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla başta eğitim, sağlık, ulaşım ve her türlü yatırımlar olmak üzere hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, 2019 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının dünyada barışın, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, ülkemizde ve dünya da yaşanan terör hadiselerinin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Şanlıurfa'lı hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17