banner268

BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN DESTEĞİYLE KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Şanlıurfa’nın profesyonel futbol liglerindeki iki temsilcisinden biri olan Karaköprü Belediyespor TFF 3. Ligdeki 8. sezonunda şampiyonluğa çok yaklaştı. 2016-2017 sezonunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin desteğiyle Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak ilk kez 3. Lige çıkan kırmızı siyahlı ekip bu sezon da Başkan Baydilli’nin büyük desteğiyle şampiyonluğa koşuyor.

TFF 3. lig 3. grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibinin 9 puan önünde lider durumda bulunurken, 2 galibiyet daha alması durumunda şampiyonluğa ulaşmayı garantileyecek. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin spora ve kulübün marka değerine verdiği önemle her geçen sezon daha iyiye giden kulüp bu sezon şampiyonluğa ulaşması durumunda profesyonel liglerdeki ilk şampiyonluğunu alarak TFF 2. lige çıkacak.

Karaköprü ekibinin 3. Lige çıkmasıyla kulübün marka değerini artırmaya yönelik çalışmalar yapan Başkan Metin Baydilli, takımın tesislerini ve maçlarını oynadığı Faruk Çelik Stadyumunu yenileyerek profesyonel yönetmeliklere uygun hale getirdi. Karaköprü Belediyespor a takımı ve altyapı takımlarına Doğukent Mahallesinde bir antrenman sahası da kazandıran Başkan Baydilli her fırsatta kulübü ziyaret ederek futbolcularla, teknik ekiple ve yönetim kuruluyla bir araya geliyor.

Karaköprü Belediyespor’un amatör ligden alınarak tüm Türkiye’de spor kamuoyunun dikkatini çeken bir kulüp haline getirdiklerini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu sezon da kulübün şampiyon olarak ülke gündemine oturacağını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyespor’umuzun başarısını çok önemsiyoruz çünkü spor kulüpleri bir şehrin önemli dinamiklerindendir ve tanıtım açısından kıymetlidir. Bugüne kadar her zaman kulübümüzü destekledik, başarıları için mücadele ettik. Bu sezon ligin son haftalarına gidilirken kulübümüz şampiyonluğa çok yaklaştı. İnşallah sezon tamamlandığında şampiyonluk coşkusunu Karaköprü’ye ve Şanlıurfa’ya yaşatacağız.

Karaköprü Belediyespor bir marka olma yolunda ve şehrimizin, ilçemizin tanıtımı için çok değerlidir. Bölgesel amatör ligden aldığımız takım şimdi TFF 2. Lige çok yakın ve bu Şanlıurfa futbolu için büyük bir başarıdır. İnşallah birkaç hafta sonra geçen şampiyonlukta olduğu gibi yine şampiyonluğu vatandaşlarımızla birlikte kutlayacağız. Bu başarıda emeği geçen Kulüp Başkanımıza, yönetim kuruluna, teknik heyete, futbolculara ve kulüp personeli kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grupta 23 maçta topladığı 54 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider durumda ve kalan beş maçının ikisini kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Anahtar Kelimeler:
KaraköprüMetin Baydilli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17