banner262

Pınarbaşı Taş Konakta Öğretmenler Gününe Özel Sıra Gecesi

   Pınarbaşı Taş Konak işletmecisi Mustafa Erbülbül yaptığı açıklamada 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yapacakları Sıra Gecesinde   Şanlıurfanın başarılı sıra gecesi ekiplerinden Urfa Ateşi Tekin Tatar Sıra Gecesi ekibiyle çok kıymetli öğretmenlerimize eğlenceli bir sıra gecesi yapacaklarını söyledi.

 Genç işletmeci ailesiyle birlikte işlettiği konukevinde önceliğin gelen misafirlerine Şanlıurfamızın kültürünü en güzel şekilde yanıstmak olduğunu söyledi.Bir aile işletmesi olan Pınarbaşı Taş Konak 24 kasıma özel öğretmenlerimize %15'lik bir indirim ve çeşitli çekilişlerin olduğunu söyledi.

   Bu güzel gecede yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederiz rezervasyon için 0414 215 3919 ve 05469595188 numaralardan bili alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17