banner262

Çiftçi'den Taş Konağa Ziyaret.

ŞANLURFA sevdalısı ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AV.NİHAT ÇİFTÇİ Yüksek mimar METİN GÜZEL OĞLU’NUN Himayesinde MUSTAFA ERBÜLBÜL’ün işletmeciliğinde ŞANLIURFA turizmine yeni bir soluk kazandıran PINARBAŞI TAŞ KONUK evini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ:”Şanlıurfamıza turizm anlamında büyük katkı sunacağına inandığım bu nezih mekanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Şanlıurfa turizmde her geçen gün gelişiyor,büyüyor. Bizde Büyükşehir belediyesi olarak böylesi işletmelere her türlü desteği vererek 2018’de Şanlıurfa turizmde altın çağını yaşatmak istiyoruz.Bu vesile ile bir kez daha METİN GÜZELOĞLU’na ve işletme sahiplerine başarılar diliyorum. Böyle bir mekanı Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için tebrik ediyorum dedi.”

İŞLETME SAHiBi MİMAR METİN GÜZELOĞLU VE İŞLETME MÜDÜRÜ MUSTAFA ERBÜLBÜL İSE:” Büyükşehir belediye başkanımız sayın NİHAT ÇİFTÇİ’nin işletmemizi ziyaret etmesi bizleri Onurlandırmıştır. Sayın başkan Şanlıurfa’da gönüllü elçiliğini yapmaktadır. Böylesine bir başkanla inanıyoruz ki Şanlıurfa turizmde hedeflerine ulaşacaktır. Bir kez daha başkanımız Sayın NİHAT ÇİFTÇİ’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken,tüm Şanlıurfalıları bu nezih Aile işletmesine beklediğimizi ifade ediyoruz.”dediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17