banner268

Alataş ve Yönetimi Güven Tazeledi

ŞANVAK Genel Kurulunda; E.Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi, kongre üyelerinin oy birliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurulda bugüne kadar Vakıf tarafından yapılan faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi sunan Vakıf Genel Başkanı Alataş öncelikle katılımlarından dolayı haziruna teşekkürlerini sunmuştur. Daha sonra Başkanlığında kendisi ile birlikte hareket eden Yönetim Kuruluna teşekkür etmiştir.

Ayrıca gelecekte Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara daha iyi hizmet vermek için gayret göstereceklerini belirtmiştir.

Bu kapsamda; öncelikli olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize öğretimleri, bursları, stajları ve iş imkanları gibi her konuda destek olacaklarını vurgulamıştır. Bunun yanında Ankara'da tüm Şanlıurfalı kardeşlerimize hizmet verecek Şanlıurfa Kültür Merkezinin yapılıp açılmasının olduğunu belirtmiştir.

Yeni seçim dönemleri süresince amaçlarının bu güne kadar 1000 üniversiteli öğrenciye verilen burs sayısını artırmak, Şanlıurfa’mızın tarihi, kültürel ve ekonomik kalkınmasına daha çok katkı sağlamak olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca ŞANVAK Başkanı E.Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Genel Kurula katılan Milletvekilleri ve Vakıf Üyelerine teşekkürlerini sunarak Genel Kuruldaki konuşmasını bitirmiştir.

Anahtar Kelimeler:
şanvakKemal Alataş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17