banner268

iSKOD Şanlıurfa Dernek Başkanı Dr.Mahmut Aktaş'tan Kılıçdaroğlu'na Tepki

İSKOD Şanlıurfa dernek başkanı Dr.Mahmut Aktaş CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu mubarek ramazan ayında akla ziyan hareketle vatandaşları yürütmesi akıl tutulmasından başka birşey değildir.Diyerek bay Kemal'e İSKOD olarak tepkilerini ve tessüflerini bildirdiler.

Dr.Aktaş yaptığı açıklamada,'' Bu mubarek ramazan ayında sözde demokrasi ve hak arayışı içerisine giren CHP ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan bir tıp adamı olarak bir öneride bulunuyorum;milleti 20 km yürüterek aklıca protestosunu ortaya koyuyor.Madem bu protestoyu yapacak bari milleti 90 km yürütsün hiç değilse oruçlu olan vatandaşlar seferi kabul edilir.

Bir atasözümüz derki ''AKILSIZ BAŞIN CEZASINI AYAKLAR ÇEKER'' işte tam da bay Kemal'in yaptığı budur.

Gerçek olan hukuk sokaklarda avare avare yürümek değil,milletin vicdanında yasaların huzurunda hak aramaktır. Ama CHP ve zihniyerti hakka hizmet olduğunu bilmedikleri için bu beyhude sözde demokrasi anlayışıunda kime ve kime hizmet ettikkeri ap açık ortadadır,diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kaşık suda fırtına koparmaya çalıştığını tıpkı gezi olaylarında ki gezi olaylarının tekrarlamak istediğinin,ama bu necip millet bu tür provakasyonlara geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da dur diyecektir,diyerek İSKOD olarak tepkilerini ortaya demokratik bir şekilde açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269