banner262

Gunbay "hedef 2023"

Günbay "Kurulduktan 15 ay sonra 3 Kasım 2002'de girdiği ilk genel seçimle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde iktidara gelen ve 18 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti, 7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek."

Sayın Cumhurbaşkanımız liste ile ilgili hazırlıklarını tamamladı.İnşallah yarın milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız.

24 Mart aslında 2023'ün de başlangıcı.Çünkü 24 Mart'ta 2023'ün kadrolarıyla birlikte inşallah yola çıkacağız

Kongrenin ana sloganının "Türkiye için güven ve istikrar" olduğunu hatırlatan Günbay, "İnşallah AK Parti'nin bugüne kadar oluşturduğu birikimi, heyecanı bundan sonraki süreçte Türkiye'ye dair nasıl bir vizyonu taşıdığımızı yarın hep birlikte göreceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti, milletin her seçimde huzuruna gittiğinde teveccühüne mazhar olmuş bir siyasi hareket. İnanıyoruz ki Cumhur İttifakı olarak birlikte el ele, kol kola 2023'e de damga vuracağız. Yarın da bunun işaret fişeği olacak. Hep birlikte şahitlik edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 3 yıl önce

Gercek dava adamı olan sayın müslüm günbay abimize başarılar dilerim başta sayın cumhur başkanımız olmak üzere müslüm abimin rabbim yar ve yardımcısı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

banner17