banner262

Günbay"Aynı tüyden olan kuşlar beraber uçarlar..."

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı hizmetleri ile bölge halkının gönlünü feth eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet kuş'a bir destek de Kanaat önderlerinden Müslüm Günbay dan geldi... Günbay yaptığı açıklamada "asalet her zaman insana lazımdır asaleti ve duruşu bizlere şeref veren ve göğsümüzü kapartan başkanımız Mehmet kuş gerçekten hizmet adamı fakir fukara garip- guraba babası olan başkanımıza ne kadar teşekkür edersek azdır..  gerek kırsal kesimlerde gerekse Cat kapı ziyaretlerinde halkı ile iç içe olan başkanımızın yanında olmak bizlere ziyadesi ile şeref veriyor... Seçim çalışmalarında da yanında oldum bu günde yanında olmaktan gurur ve onur duyuyorum...  Aynı tüyden olan kuşlar beraber uçarlar..." Dedi...

Kanaat önderi Müslüm Günbay Halkının büyük beğenisini kazanmayı hak eden başkan kuşun safında olmak benim için kutsaldır diyerek konuşmalarına şöyle devam etti" Sevdanın, merhametin gökyüzüne kanatlanmış halidir kuşlar... Merhametin ile yüreğin ile bin yaşa benim değerli dostum sen var oldukça bizlerde varız... Hizmetin daim yüreğin yüce olsun..."

Anahtar Kelimeler:
Müslüm GünbayMehmet Kuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 3 yıl önce

Değerli büyüğümüz müslüm günbay abimiz seninde safın belli adam gibi adamların yanındasın..

banner17