banner262

GAP Medya Grup Yön. Kur.Üyesi Gunbay  "hedef 2023"

Günbay yaptığı açıklamada şu görüşlere yer veridi "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlatılan bu kutsal yürüyüşü aziz milletimizin ferasetiyle inşallah zaferle noktalıyacağız.

Şanlıurfa'da da AK davamızın AK temsilcileri olarak isimler üzerinden ilkeler üzerinden hareketle seçilecek il başkanımızın etrafında kenetleneceğiz.

Çünkü bu dava devletin milletin baka davasıdır onun için benim Şanlıurfalı hemşehrilerimden parti teşkilatındaki kardeşlerimden ricam kişiler üzerinden değil AK Partinin Recep Tayyip Erdoğan liderimiz in ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda hareket etmektir"diyerek seçilecek il başkanının etrafında kenetlenme eklerini ancak seçilecek isminde Urfa'ya Ak partiye Deva ya layık bir isim olmasının gerektiğinin altını çizdi.Gunbay in bu açıklama karının sosyak medyada yankı uyandıracagı bekleniyor

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 3 yıl önce

Urfamızın saygı deyer büyügü ALLAH yar ve yardımcın olsun saygılarımla...

banner17