banner268

Yasak ailesinin mutlu günü

Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak’ın oğlu Ahmet Yasak hayatını Beyza Şahin ile birleştirdi. Genç çiftin nikahları İstanbul Sultanahmet Sarnıç’ta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından kıyıldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ünlü oyuncu Oktay Kaynarca yaptı. Pandemi süreci nedeniyle iki aileden 10’ar kişinin katıldığı nikah töreni, koronavirüs tedbirlerine tam uyularak örnek teşkil etti. ‘’Dostlarımıza örnek olsun’’ Nikah töreniyle ilgili açıklama yapan Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak, sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirterek, nikahın aile arasında gerçekleştiğini söyledi. Ali Yasak açıklamasında ‘’İki aileye de hayırlı olsun. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Başka dostlarımıza da örnek olsun diye düğün yapmadık. Nikahta aile arasında kıyıldı. Sağlık her şeyden önemli. Böyle riskli bir dönemde tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

‘’Bu millete, devlete sorumluluklarımız var’’ Nikahı kıyan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise Ali Yasak ile olan davet diyaloğunu anlattı. İş adamı Yasak’ın kendisini arayarak ‘’Bu ülkenin ve insanlık aleminin içinden geçtiği bu süreçte hepimizin bu millete, bu devlete sorumlulukları var. Büyük oğlan Halil’in de nikahını sen kıymıştın. 3 bin kişilik o nikahta da birlikteydik. Ama o gün gün değil. Daha nikah yasakları da gelmeden 10-15 kişi bir tören yapalım. Bu tören de herkese örnek olsun. Bu ülke için, bu millet için üzerimize düşen sorumlukları yerine getirelim’’ dedi. Ben Yasak ailesine Ali ağabeyin şahsında teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar’’ dedi.

Genç çifte mutluluklar diledi Nikah şahidi olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ise ‘’İki kardeşimin çok güzel bir aile kuracağına eminim’’ dedi ve genç çifte mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17