banner268

Tipioğlu,"Umut Ve Beklentilerle Yeni Bir Yıla Giriyoruz"

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu mesajında,"Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin bizim için çok önemli ve değerli olduğunu, Emniyet Teşkilatı olarak varlık sebebimizin de zaten bu olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Müşterek kaderi paylaştığımız bizleri bir arada tutan ve bu günlere ulaşmamızı sağlayan değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyecek; Yaşamımızda sevginin, saygının, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin, toplumun güven ve huzurunun etkin kılınması azmi ve kararlılığı içinde 2019 yılında da 24 Saat görevimizin başında olduğumuzu ifade etmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle  Şanlıurfa'lı hemşehrilerimin,halkımızın, Teşkilat Mensuplarımızın Ve Ailelerinin Yeni Yılını Kutlar; Yeni Yılın Milletimize Ve Tüm İnsanlığa Barış, Huzur Ve Refah Getirmesini Dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17