banner268

Şırnak Valisi Pehlivan, sivil şehitler için düzenlenen cenaze törenine katıldı

Şehitlerimizin öz geçmişlerinin okunmasının ardından dualar edilerek cenaze namazları kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından sivil şehitlerimizin naaşları, Şırnak İli Güçlükonak İlçesine bağlı Köylerindeki kabristanlıklara defnedildi.

Şehitlerimizin köylerine ziyarette bulunan Vali Pehlivan, burada şehitlerimizin aileleri ve yakınlarıyla görüşerek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Şehitlerimiz için düzenlenen cenaze törenine Vali Pehlivan’ın yanı sıra; Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, 6. Motorlu Piyade Tugay Komutan V. Albay Güray Belhan, Güçlükonak Kaymakamı Serhat Doğan, Güçlükonak Belediye Başkanı Bahattin Aktuğ, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdür V. İsmail Konuk, Güçlükonak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Yaldır, Güçlükonak İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Kalkan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Şehit ve Gazi Derneklerinin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, şehitlerimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269