banner268

Sarı,"Bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşuyoruz"

Sarı mesajında:

Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bu vesileyle de milletimiz, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinin kazandırdığı alışkanlıkları tüm yaşamımıza iyiye ve güzele dair yaymalı, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Umudumuzu her daim canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik içinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız.

Dini bayramlar, Müslümanlar arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvi bir atmosferdir. Bu mealde, idrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı'nın çok derin ve etkili bir nüfuz alanı vardır. Bayramlar, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle millet olarak geçirdiğimiz zor günlerin geride bırakmasına vesile olması dilekleriyle; çok değerli hemşerilerimin şahsında ülkemizin, milletimizin ve bütün İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, her birinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269