banner268

Şanlıurfa Vakfının Deprem Bölgelerine Yardımları Devam Ediyor

Vakıf Yön.Kur.Bşk.E.Korgeneral M.Kemal ALATAŞ konu ile ilgili açıklamasında;

"Depremin yaralarını hafifletmeye yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Vakıf Merkezimiz geçici “Barınma Merkezi” olarak misafirlerimizi ağırlamaya bir süre daha devam edecektir. Vakfımız organizesiyle Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Halil BAĞIBAN’ın katkılarıyla Adıyaman’a 40 konteynır, Feridun GEÇGEL’in katkılarıyla Adıyaman’a 250 Çadır, Çiğdem Dilek’in katkılarıyla  Şanlıurfa’mıza çok miktarda Gıda Kolisi ve temizlik malzemeleri gönderilmiştir.

Mustafa Gülpınar, Maruf Güneş, Veysel Oruç, Aykut Çakmaklı ve Nihat Kırmızı kardeşlerimizin tüm deprem gören illerimize yönelik yardım faaliyetleri devam etmektedir

Katkılarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vakıf senedimiz gereği maddi bağışta bulunan vatandaşlarımızın listesi de aşağıda belirtilmiş olup, halen devam etmektedir.

Nihai durum ve nasıl kullanılacağı da ayrıca belirtilecektir. Bağışçılarımıza da teşekkür ediyoruz."dedi.

Anahtar Kelimeler:
DepremAnkaraşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269