banner268

QI Marmaris QI Belek Kapılarını açtı

OI Marmaris OI Belek oteller zinciri Yön.Kur.Başkanı Murat Dellalbaşı pandemi döneminde Turizm sektörünün çok günler geçirdiğini buna rağmen tesislerinin ayakta durması için tüm ekibinin canla başla mücadele ettiğini bu özverili çalışmalarından dolayı her iki tesis çalışanlarını tebrik ettiğini vurguladı.

Dellalbaşı, Cumhurbaşkanımızın normalleşmeye döndüğümüzü açıklamasından sonra özellikle Turizm sektörünün hummalı bir çalışma içersine girdiğine dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu.

"Bizler, QI Marmaris ve QI Belek tesislerimizi bu turizm sezonuna eksiksiz hazırladık. Amaç yıllardır yerli ve yabancı misafirlerimizin ilk tercihleri olmamızın sorumluluğunda bu sezondada gelen misafirlerimize pandemi sonrası gönüllerince unutulmayacak bir tatil yaşatmak olacaktır.

Her sıkıntılı sürecin mutlak feraha kavuşacak günleri vardır bu yaz mevsimide gerek pandemi süresince bunalan misairlerimize gerekse çok zor günler geçiren biz Turizm sektörüne ilaç gibi gelecektir" diyerek kapılarını bu sezonda yenilenen mimari dizaynı ile QI Marmaris ve QI Belek yerli yabancı misafirlerinin hizmetine açtıklarını müjdeledi.

Anahtar Kelimeler:
Murat Dellalbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269