banner268

Perçi,Cumhuriyet Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Birecik Cumhuriyet Mahallesindeki bir taziye evinde gerçekleştirilen toplantıya, Birecik İlçe Garnizon Komutanı Yener UMUL, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir ÇOPUR, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Harun ÇETİNKAYA AK Parti İlçe Başkanı Mehmet ÖZBAKAN, kurum amirleri ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri katıldı.

Öncelikle Mahalle Muhtarından Mahalle ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kadir PERÇİ, “Kurum amirlerimiz ile sizlerin sorunlarını, varsa önerilerinizi dinlemek ve birlikte çözüm üretmek için buradayız. Mahalleniz veya herhangi bir konu ile ilgili bir sıkıntınız varsa bizlere iletebilirsiniz” dedi.

Vatandaşlar mahalleleri ile ilgili, yeni yapılması planlanan sağlık ocağı ile semt sahasının tamamlanması, mahalledeki yolların genişletilmesi, hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için mobese kamera sisteminin kurulması, Cumhuriyet ilkokulunun çevre düzenlemesinin yapılması ve mahalledeki sokakların aydınlatılması gibi taleplerini ilettiler.

Kaymakam Kadir PERÇİ, vatandaşları tek tek dinleyip sorun, talep ve önerilerini not aldırarak, çözümü noktasında gereğinin yapılması ve vatandaşa bilgi verilmesi için ilgili birim amirine talimat verdi. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17