banner268

Özçınar: "Esnafımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz"

İsotçular Pazarı esnafının kaldırım tezgahlarının geri çekme sorunuyla ilgili olarak çarşı esnafını ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendiren Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar: "Büyükşehir Belediye yasasında 15 metre ve üzeri genişlikte olan caddelerle Büyükşehir, daha dar olan caddelerle ilçe belediyeleri görevlidir. Esnafın kazancı bizim için önemlidir. Kazancını artıracak tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz. Ancak kent içerisinde bir kural da olması lazımdır. Biz ceza taraftarı değiliz. Derdimiz esnafının mutlu olmasıdır. Zabıtanın görevi ise disipline etmektir" dedi.

Belediye tarafından yapılan uygulamadan dolayı şikayetçi olduklarını ancak durumun yanlış anlaşıldığını ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar'ın kendilerinin aydınlatıldığını belirten Esnaf ise: "Konuyla ilgili olarak gelip bizi bilgilendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yanlış bir anlaşılma olmuştur. Sorunlarımızı anlattık. Sorunlarımıza çözüm buldular" dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17