banner268

Ocakoğlu "Bayramlar fırsattır"

Millet olarak farklılıkların çatışma ve kavga nedeni olarak değil, zenginlik kaynağı olarak görmek ve toplumsal uzlaşmayı artırmaya gayret etmek gerektiğini vurgulayan Ocakoğlu, şöyle devam etti:

"Bayramları böylesine bir anlayışın ve diyalog kültürünün gelişmesi için fırsat olarak görmeliyiz. Biz, gelecek kuşaklara demokrasisi güçlenmiş, özgürlükleri gelişmiş, insanların yüzü gülen, sevginin, kardeşliğin ve hoşgörünün hakim olduğu bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Ve biz, bayram günleri gibi Türkiye'nin geleceğinin de aydınlık olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, hemşerilerimin bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve Ramazan  Bayramlarını kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Şanlıurfa'mıza sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17