banner268

Müziğin Vatanına Büyük Hizmet

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin talimatları ile kurulan Konservatuar Şube Müdürlüğüne Ahmet Dağlar getirildi.

Genç ve idealist Konservaturar Şube Müdürü Ahmet Dağlar'ın müziğin beşiği kabul edilen Şanlıurfa'da yeni İbrahim Tatlıses'ler in yetiştirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konservatur Şube Müdürlüğü olarak titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.

Büyükşehir Belediye Konservatuarı bünyesinde Türk Halk Müziği,Türk Sanat Müziği,Ruha Medeniyetler,Çocuk Koroları,şehir Tiyatrosu,Halk Oyunları ve Halk Dansları ekipleri ile orta okul ve lise yetişkin sanat atölyeleri,ses eğitimi ile Güzel Sanatlar hazırlık kurslarını barındırıyor.

Şanlıurfalılar,Büyükşehir Belediye Başkanlığının konservatuarı kurması ile birlikte sanat ve müziğe yatkın gençlerin önünü açacağını,özellikle Şube Müdürlüğü'ne Şanlıurfa gençliğini tanıyan,beklentileurini bilen genç sanatsever Ahmet Dağlar'ın getirilmesinin isabetli bir karar olduğunu söylediler. www.urfagap.com olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Ahmet Dağlar'a görevinde başarılar dilerken konservatuarın Şanlıurfa müzik ve sanatına yeni bir yön ve çığır açacağına inanıyor emeği geçen başta Beaşkan Nihat Çiftçi olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269