banner268

Kapaklı,"Mutlu yarınlara ulaşma umuduyla yeni yılı karşılıyoruz"

Kapaklı mesajında,"2019 yılına girerken, dünyanın dört bir yanında devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir.

İnanıyorum ki ülkemize, insanımıza, onların güzel geleceğine olan güvenimizi, inancımızı zerrece yitirmeksizin bütün zorlukları aşacak ve büyük Türkiye’ye doğru hep birlikte tereddütsüz el ele, yürek yüreğe yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimize kasteden hain terör saldırılarına maruz kalarak hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; başta ülkemiz olmak üzere tüm gönül coğrafyamıza ve bütün insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17