banner268

İnan,"Barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi gerek"

İnan,"Bu turun sonunda dönüp arkamıza baktığımızda ülkemiz için, dünyamız için, insanlık için istemediğimiz birçok gelişme görmekteyiz. Fakat maharet, bu istenmeyen olayları görmek değil, o eksiklikleri nasıl giderebileceğimizi bulabilmek, hatalarımızdan dersler alabilmek ve ülkemizi, dolayısıyla kendi hayatımızı daha yüksek standartlara taşıyabilmektir. Doğrularımıza yeni doğrular ekleyebilmek, yanlışlarımızı da doğruya çevirebilmek, çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmanın anahtarı olacaktır.

Bu noktadan hareketle, yeni yıldan değil Cenabı-ı Haktan, ülkemize birlik ve barış dolu, mutlu bir yıl temenni ediyor, Tüm Şanlıurfa'lı Hemşerilerimi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269