banner268

Gaziantep Sanayi Odasından Duyuru

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağından muaf olup çalışabilecek sektörler genelge ile belirlenmiş olup, bu uygulamaya istinaden; Gaziantep Organize Sanayi Bölgemizde üretime devam edecek firmalarımızın servis plakalarını, güvenlik veya bekçilerin T.C. kimlik numaralarını, ad ve soyadlarını gerekli izin süreçlerinin işletilmesi için Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne bildirmesi gerekmektedir.

İZİN DİLEKÇESİ ALMAK İÇİN

1- Sayfanın altında yer alan ‘DOKÜMANLAR’ içerisinde bulunan ‘COVID-19 ÇALIŞMA İZİN DİLEKÇESİ’ başlıklı Word dokümanını bilgisayarınıza indirin.

2- Dilekçede yer alan formda FİRMA ADINIZI yazın, MUAF SEKTÖRLER bölümünde sektörünüzün karşısına + işareti yerleştirin, yasak süresince görev yapacak SERVİS ARAÇ PLAKALARINIZI yazın,  yasak süresince görev yapacak GÜVENLİKÇİ YA DA BEKÇİLERİNİZİN İSİM/SOYİSİM VE T.C. KİMLİK NUMARALARINI yazın.

3- Formu doldurduktan sonra yazıcınızdan Word dosyasının çıktısını alın.

4- Çıkış aldığınız dolu dilekçede FİRMA KAŞE/İMZA yazan kutucuğa firmanızın kaşesini vurup yetkili kişiye imzalatın.

5- Kaşeli, imzalı dilekçeyi bir scanner (tarayıcı) aracılığıyla tarayıp, PDF doküman olarak, (dosya isminde firmanızın adı yer alacak şekilde) bilgisayarınıza kaydedin.

6- Bilgisayarınıza kaydettiğiniz PDF formatındaki imzalı kaşeli BAŞVURU FORMUNU ve beraberinde FİRMA FAALİYET BELGENİZİ Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin [email protected] adresli e-posta kutusuna ya da 0530 311 56 96 numaralı OSB whatsapp hattına gönderiniz.

Anahtar Kelimeler:
GaziantepSanayi Odası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269