banner268

Erbülbül "Mübarek Ramazan ayının tüm milletimize, ülkemize ve İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dilerim"

Erbülbül Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan'ın milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Erbülbül, "On bir ayın sultanı Ramazan, rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Sosyal yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın zirveye çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır" değerlendirmesinde bulundu. Ramazan ayının savaşların son ermesine ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını dileyen Erbülbülşunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlığın birlik ve beraberliğine vesile olmasını, coğrafyamıza ve tüm dünyamıza huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu vesileyle vatanımız için canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269