banner268

Dellalbaşı “Turizmde bayram heyecanı yaşıyoruz”

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte turizmcilerin heyecanı katlandı.Geçmiş yıllarda özellikle bayram dönemlerinde neredeyse odalarının tamamını dolduran otelciler, bu bayram döneminde benzer bir tablonun yaşanmayacağını ancak pandemi sürecinde boş kalan otellerin doluluklarında artış yaşanacağını ifade ediyor. Kurban Bayramı tatilinin netleşmesiyle talebin artacağını belirtiliyor.

Uzun süredir evlerinden kalan vatandaşların, moral ve motivasyona ihtiyacı olduğuna dikkat çeken IQ Marmaris Hotels Yön.Kur.Başkanı Murat Dellalbaşı,Kurban Bayramı dönemi için hareketliliğin başladığını söyledi. Açık olan otellerin bayram döneminde doluluklarını arttıracağına vurgu yapan Dellalbaşı, “Geçmiş bayramlar gibi olmasa da otellerde belli çapta doluluklara ulaşılacaktır. Kurban Bayramı izin dönemi de olduğu için tüketicilerin tatile çıkacağını düşünüyoruz. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirlerle birlikte vaka sayılarında yaşanacak düşüşün tatile çıkan kişi sayısını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyoruz.Otellerde de koronavirüse karşı çok ciddi tedbirler devreye alındı. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm otellerimiz misafirlerini ağırlamaya hazır. Kurban Bayramı döneminde hareketliliğin artması otelcilerimiz için çok değerli” ifadelerini kullandı.

IQ Marmaris Hotels Yön.Kur.Başkanı Murat Dellalbaşı “Bu süreçte tüketiciler olması gerekenden çok daha fazla avantaj sunduk.Otel dolulukları ilk etapta beklentilerimizin altında kaldı. Kurban Bayramı için ise hareketlilik artmaya başladı.Otellerimiz tüketiciler için beklentilerinin çok üzerinden hijyenik bir ortam sağladı. Bayram döneminde açık olan otellerimizde doluluk oranları artacak gibi duruyor,tatil talebinin daha da artacağını düşünüyoruz”

Anahtar Kelimeler:
TurizmMurat Dellalbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17