banner268

Çiftçi, "Aşure, kültürümüzün en güzel kardeşlik örneklerinden biridir"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,Aşure etkinliğine katıldı. Şanlıurfa Ticaret Borsası Mehmet Kaya, okul yönetimi ve öğrenci velilerinin de katılım sağladığı etkinlikte lezzet olarak sunulan aşurenin bir kültür olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Aşure, kültürümüzde kardeşliktir, dostluktur, zenginliktir, berekettir, bir arada olabilmektir. Aynı tadı ve lezzetti bu kadim topraklarda vermedir. İşte ülkemizde zenginlik budur. Hepimiz kardeşçe bir arada yaşıyoruz. Bu bereketli topraklar üzerinde Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Türkmen'iyle velhasıl 80 milyon insanıyla kardeşçe bir yaşam var" dedi.

Başkan Çiftçi buradan ayrılarak ŞURKAV tarafından düzenlenen aşure programına katıldı. Başkan Çiftçi son olarak ŞURKAV tarafından düzenlenen Şanlıurfa yöresel ev yemekleri Sergisi'ni gezdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17