banner268

BEYAZ TV DE EKREM ARPAK FIRTINASI

Gazeteci yazar Ekrem Arpak'ın  Beyaz TV' de hazırlayıp sunduğu "Bir Masal şehri Şanlıurfa" adlı programı bugün ikinci bölümüyle Beyaz TV izliyicileri ile yeniden buluştu.

Her hafta Şanlıurfa'nın tarih kokan bir ilçesinden izliyicileri ile bulaşan Arpak programın ilk bölümünde aldığı yüksek reyting ile hem bu konuda ne kadar başarılı olduğunu hemde işte bir memleket böyle tanıtılrın ispatını yapmış oldu.

Beyaz TV izciyicilerinin bir belgesel tadında seyrettikleri "Bir masal şehri Urfa" programı her pazar saat 14.45 te ekranlara gelmeye devam edecek.

GAP TV olarak Şanlıurfa'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını umduğumuz bu programdan ötürü Ekrem Arpak'a ve beyaz TV yönetimine tesekur ederken başarılı çalışmalarının daim olmasını dileriz.

Anahtar Kelimeler:
Ekrem ArpakBeyaz Tv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17