banner268

Batmanlılar "15 Temmuz'u unutmadık,unutturmayacağız"

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle bu yılki Demokrasi Nöbeti; sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Vali Hulusi Şahin, Eşi Ebru Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, protokol üyeleri, kamu kurum yöneticileri, siyasi partilerin yöneticileri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile STK temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Atatürk parkında düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Vali Hulusi Şahin’in konuşmalarıyla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranlardan 81 milyona gerçekleştirdiği konuşması katılımcılar tarafından dinlendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle katılımı sınırlı tuttuklarını ifade eden Vali Şahin: “Biliyoruz ki, yüz binlerce Batmanlının kalbi de bizimle çarpıyor. Biz birlik ve beraberliğimizi Atatürk meydanından haykırırken, 600 bin Batmanlının tercümanıyız. Onlarla beraber buradan birlik ve beraberliğimizi bir kere daha dosta düşmana haykırıyoruz ve dört yıl önce tuttuğumuz demokrasi nöbetini yine bu akşam burada tutuyoruz” dedi.

Konuşmanın ardında Vali Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Demokrasi nöbeti, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi gruplarının tasavvuf musikisi dinletileri ve mehteran takımının gösterisi ile sabah namazına kadar devam etti.

Anahtar Kelimeler:
15 TemmuzBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17