banner268

Batman'da Dilencilere Göz Açtırılmıyor.

Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu kavşak, cadde, çarşı merkezi, Cumhuriyet Meydanı ve cami önlerinde çocukları kullanarak vatandaşların duygularını istismar etmek suretiyle para dilenen kişiler hakkında Kabahatler Kanununa göre işlem yapılarak 95 Bin TL para cezası uyguladı.

Zabıta Müdürü Muharrem Kara yaptığı açıklamada: “Belediye olarak gerçekten yardıma muhtaç ailelere SYDV koordinesinde yardım yapılmaktadır. Burada tüm mücadelemiz sahte sağlık raporları, uydurulmuş hikâyelerle vatandaşlarımızdan zorla para dilenerek haksız kazanç elde etmeye çalışan bu kişilere yöneliktir. Vatandaşlarımızdan dileğimiz, duygu sömürüsü yaparak kazanç sağlayanları Alo 153 veya 05331536572 Whatsapp ihbar hatlarımız üzerinden Zabıta Müdürlüğümüze bildirmeleridir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269