banner268

Başkan Bayık "Hilvan’da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık"

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, şehirde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle vatandaşların güvenliği ve mağduriyetlerin önlenmesi için sabahın erken saatlerinden itibaren sahaya indi.

Başkan Bayık, belediyenin tüm birimleriyle koordineli bir şekilde hareket ederek, Hilvan’da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Aşırı yağışlara karşı belediye ekiplerinin yoğun çaba sarf ettiğini ifade eden Bayık, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı.

Şehirde olası sel, taşkın veya diğer doğal afetlere karşı hazırlıklı olduklarını dile getiren Başkan Bayık, Hilvan’ın her zaman vatandaşların huzur ve güven içinde yaşayabilecekleri bir şehir olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Başkan Bayık, Hilvan halkına olası risklere karşı dikkatli olmaları ve acil durumlarda belediye ekiplerine ulaşmaları konusunda çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269