banner268

Başkan Bayık ’18 Mart Bir Milletin Var Olma Mücadelesidir’

Bayık ‘18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, vatan sevgisinin, cesaretin ve fedakarlığın en güzel örneğidir. Bu savaşta, Mehmetçikler canlarını hiçe sayarak boğazları savunmuş ve vatanı düşman işgalinden kurtarmıştır.

Milli Birlik ve Beraberlik Göstergesi

Çanakkale Savaşı’nda farklı etnik kökenlerden ve inançlardan insanlar tek yürek olup vatanı savunmuştur. Bu savaş, milli birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergelerinden biridir.

Çanakkale Savaşı, Türk milletinin bağımsızlığına ne kadar önem verdiğini gösteren bir savaştır. Bu savaşta kazanılan zafer, bağımsızlık ruhumuzun sembolü haline gelmiştir.

Dünyaya İbretlik Bir Mücadele

Çanakkale Savaşı, azmin ve inancın zaferini gösteren bir savaştır. Bu savaşta Türk milleti, imkansız denileni başarmış ve tüm dünyaya ibretlik bir mücadele örneği sergilemiştir.

Bugün 18 Mart 2024. Bu anlamlı günde, Çanakkale Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Çanakkale Şehitleri’nin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Onların bize emaneti olan bu vatanı sonsuza kadar korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Anahtar Kelimeler:
HilvanAslan Ali Bayık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17