banner268

BAŞKAN BAYDİLLİ İLÇEDEKİ KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçedeki kadınları unutmayarak jest yaptı. Başkan Baydilli önce AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı Merve Sefa Gök’ün düzenlediği programda kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Programda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç Kar da hazır bulundu.

Programda kadınlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, kadınlar için gerçekleştirdikleri hizmet ve projeler ile yeni dönemde yapılacak ‘Kadınlar Kültür Merkezi’ projesinden bahsetti.

Daha sonra sokağa çıkan Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri yolda karşılaştıkları kadınlara karanfil hediye ederek kadınlar gününü kutladılar. Kadınlar da Başkan Baydilli’nin jestinden memnun kalırken kendilerini unutmayıp bizzat kutlayan Başkan Baydilli’ye ve Milletvekili Cevheri’ye teşekkür ettiler.

Kadınların her zaman el üstünde tutulması gereken, öncelikle anne oldukları için gerekli sevgi ve saygıyı göstermemiz gerektiğini ifade eden Başkan Baydilli, “Kadınlar annedir, abladır ve gerektiğinde öğretmendir. Bugün tabi ki sembolik bir gündür ama kadınların kıymetini hatırlatmak için önemlidir. Kadınlara her gün gerekli değerin verilmesi, el üstünde tutulması gerekir çünkü kadınlar nesilleri yetiştiren annelerdir” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise İslam dininde kadının önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Peygamber efendimizin en büyük destekçileri her zaman hanımları olmuştur. Dinimizde anneler çok kutsaldır, değerinin bilinmesi gerekmektedir. Yani hem madden hem de manen kadınların değerini bilmemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Baydilli, kadınlar günü için düzenlenen programda ve sonrasında sokakta karanfil hediye ettiği kadınlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Anahtar Kelimeler:
KaraköprüMetin Baydilli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269