banner268

Bakan Karaismailoğlu "Siirt, yatırımlarımızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Siirt, yatırımlarımızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Siirt-Şirvan yol geliştirme çalışmasıyla şehrimize konforlu ve güvenli ulaşımın iyi bir örneğini daha kazandırıyoruz. Siirt yatırımlarımızla gelişiyor; ticari, ekonomik ve turistik olanakları artırıyor"

Bakan Karaismailoğlu "Siirt’teki temaslarımızın ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek çok kıymetli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Arkadaşlarımız Siirt’in yüksek potansiyelini değere dönüştürmek için birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde aşkla çalışıyorlar."

Bakan Karaismailoğlu "Siirt Valiliği'nde görevine yeni başlayan valimiz, Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizdeki yatırım ve hizmetlerimize dair istişarelerde bulunduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum. Siirt’e hayırlı olsun."

Anahtar Kelimeler:
SiirtAdil Karaismailoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17