banner268

Bağıban,"daha güzel günler göreceğimize inancım tamdır"

Bağıban yeni yıl mesajında,"Her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımız devam edecektir.

Şanlıurfa bölgesinde lider, turizm, sanayi ve ticarette söz sahibi, sporda, sağlıkta, eğitimde, sosyal ve kültürel alanda hedeflediğimiz gelişmelere ulaşılabilmiş ve daha yaşanılabilir bir şehir olması, bu şehirde yaşayan herkesin katkısıyla mümkün olacaktır

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda daima barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olması dileklerimle, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Şanlıurfa'lı vatandaşlarımızın, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17