banner268

Altun,"Bayramlarımız Özel Günlerdir"

Meclis Başkanı Altun yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelmiş olmanın burukluğu içerisindeyiz. Ancak, bayramlarımız da toplumumuzda birlik ve beraberliğimizi güçlendiren yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı arttıran özel günlerdir, sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır.

Dargınlıklarımız, kırgınlıklarımız varsa bir kenara bırakıp saygı, sevgi ve hoşgörü ortamında bayramı geçirmeyi ve ramazan ayı içerisinde yapmış olduğumuz tüm ibadetlerin kabulünü Cenab’ı Allah 'tan diliyor, bu vesileyle üyelerimizin, vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17