banner268

Yeni İmparator Hoş Geldin!

Türk Halk müziğnin İbrahim Tatlıses'ten sonra yetiştirdiği özellikle 2024 yılında yaptığı büyük çıkış ile sanat camiasının tüm dikkatlerini üzerine toplayan Şanlıurfalı Şahap Akagün, konserden konsere programdan programa koşturmaktan yorulmuş görünüyor.

Özelikle yurt dışında büyük bir rağbet gören,güçlü sesi muhteşem sahnesi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Akagün ile ilgili hayranları şu goruskeri dile getirdiler

"Şahap Akagün,İmparator İbrahim Tatlıses'ten koltuğu devralan bu piyasadaki tek isim oldugunu yaptığı programlarla ortaya koyduğu performans ile ispatlamış bir değerimizdir.

Şahap Akgün, güçlü sesi ve icrası ile bu alanda artık tek isim olduğu gerçeğini kimse tartışamaz. Zaten 2024 yılında  tabiri yerinde ise sanatçımız ele geçmiyor.

Bir çok ektraslarda, konserlerde, turnelerde Şahap Akgün'ü tercih edenler artık programı Şahap Akagün takvimine göre ayarlamalari Ünlü sanatcinin geldiği zirveyi göstermektedir.

Kisacasi Şanlıurfalı sanatçımız artık sadece ünü sadece Türkiye'de değil ülke sinarlarini aşmıştır " diyerek Akagun için yeni İmparator Hoş geldiniz" dediler

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşahap Akagün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269