banner268

Siirt'te Basma Düzenekli 8 Patlayıcı İmha Edildi

Siirt Valiliği ;

Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı istihbarı çalışmalar neticesinde;Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekât timleri ve Güvenlik Korucuları tarafından, Çobansuyu Köyü kırsalı Kapı Tepe bölgesinde, 14 Mart 2021 günü EREN-6 Şehit J.Asb.Çvş. Celal ÖZCAN (2021-77) Operasyonu icra edildi.

Söz konusu operasyonda terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve mağaralar tespit edilerek kontrol edildi ve arazide yapılan aramalarda gizlenmiş vaziyette;

(7) Adet basma düzenekli 250 gram yarımşar kalıp C3 ile hazırlanmış EYP,

(1) Adet plastik bidon içerisinde 15 Kg. C3, 6’lı 9 volt pil bloğu ile güçlendirilmiş basma düzenekli EYP bulunarak, PAMİT (Patlayıcı Madde İmha) Timi tarafından olay yerinde kontrollü olarak imha edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269