banner268

Şehitlerimiz için Siirt'te uğurlama töreni düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, Şehit Polis Memurları Anıl Kemal Kurtul ve Muhammed Demir için Siirt’te düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

Uğurlama törenine ayrıca Siirt Valisi Sayın Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sayın Saruhan Kızılay, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral  Sayın Hacı İLBAŞ, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Sayın Ahmet Hacıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Hüseyin Hilmi Atabay, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın Ferat Vural, teşkilat mensuplarımız, ailesi ve sevenleri katıldı.

Siirt İli Pervari İlçesi Değirmentaşı mevkiinde BTÖ mensuplarının roketli saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldıkları Şırnak Aydoğan Aydın Devlet Hastanesinde Şehit olan Polis Memurları Anıl Kemal Kurtul ve Muhammed Demir için Siirt İl Emniyet Müdürlüğü önünde uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törenin ardından Şehit Polis Memurları Anıl Kemal Kurtul ve Muhammed Demir’in naaşı memleketlerine uğurlandı. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabırlar dileriz"

Anahtar Kelimeler:
şehitSiirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17