banner268

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse Osmaniye’de Toprağa Verildi

Şehidimiz için cenaze töreni öğle namazına müteakiben Asri Mezarlık Camiinde düzenlendi. Cenaze törenine; Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü,  Osmaniye eski Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne,  Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, Vali Yardımcısı Âdem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin cenazesi Osmaniye Şehitliğine defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin anne ve babasına Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş  tarafından teslim edildi. Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, “Millet olarak başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Devletimiz, milletimiz emrinizdedir. Ordumuz gerekeni yapmaktadır, kanı yerde kalmayacaktır. Allah sizlere sabır versin. “diye konuştu.

Cenaze töreninin ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17