banner268

Orgeneral Arif Çetin "Hukuk önünde hesaplaşacağım"

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin sosyal medyada kendisi ile ilgili gündeme gelen asılsız iftiralara yönelik bir basın açıklamasında bulundu. Çetin, hakkındaki ithamları asılsız ve mesnetsiz olarak nitelendirerek, iftiralara karşı hukuki süreç başlattığını duyurdu.

“GEREKLİ HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIM”

Kendisi hakkında bir karalama kampanyası olduğunu ifade eden Çetin, “Asılsız, mesnetsiz iddialar ve iftiralara karşı, gerekli hukuki süreci başlattım. İlgili kişiyle hukuk önünde hesaplaşacağım” dedi.

BAKAN YERLİKAYA’DAN KONUYU ARAŞTIRMA TALEBİ

Öte yandan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya konunun araştırılması için talepte bulunduğunu da belirtti. Çetin, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“X isimli sosyal medya platformunda; 10 Aralık 2023 Pazar günü, şahsıma yönelik bir kısım iftiralar ortaya atılmıştır. Asılsız, mesnetsiz iddialar ve iftiralara karşı, gerekli hukuki süreci başlattım. İlgili kişiyle hukuk önünde hesaplaşacağım. Ayrıca; İçişleri Bakanım Sayın Ali Yerlikaya'ya, konunun araştırılması için talepte bulundum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17