banner268

Milletvekili Elvan "Mersin için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"

Elvan "Toplantıda ilimizdeki tüm ulaştırma yatırımlarının daha da hızlandırılması ve bir an önce milletimizin hizmetine sunulması yönünde irade ortaya çıktı. Sn. Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Mersin için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca muhtarlarımızın taleplerinden biri olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler Mahallesi arasında bulunan ve 14 mahallemizi ilgilendiren 10 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmasına başlandı. İnşallah bu haftasonu tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulacak. Hayırlı olsun.

Silifke-Mut Yolu'nda heyelandan kapanan kesimin açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda. Sn. Cumhurbaşkanımız acele kamulaştırma kararını onayladı, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Yol,en kısa sürede açılarak hizmete sunulacak.

Anahtar Kelimeler:
MersinLütfü Elvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269