banner268

Elitaş,"Görünen o ki OHAL'in uzatılmayacak"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş,MKYK toplantısı öncesinde AK Parti'nin TBMM Başkan adayının kim olacağı ve OHAL'in kaldırılıp kaldırılmayacağı ve AK Parti Kongresi'nin erkene alınıp alınmayacağıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

AK Parti'nin Meclis Başkanı adayının henüz belli olmadığını belirten Elitaş, "8 Temmuz'da milletvekili yemin edecek. 9 Temmuz'da Cumhurbaşkanı yemin edecek gibi görünüyor. Cumhurbaşkanının yemini ile hükümetin görevi başlıyor. Meclis Başkanlığı seçimi için adayımız 8 - 9 Temmuz gibi olabilir. İlk grup toplantısı 10 Temmuz'da yaparız. Şeklen orada belli olur" dedi.

Yeni düzenleme olmazsa OHAL'in uzatılamayacağını, Meclis'in OHAL'i uzatma yetkisi olmadığını hatırlatan Elitaş, "Görünen o ki OHAL'in uzatılması için yeni bir tezkere Meclis'e gelmeyecek..." ifadelerini kullandı...

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiOhal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17