banner268

CK Enerji Akdeniz Elektrik vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor

Konu ile ilgili açıklama yapan IQ Marmaris ve IQ Bellek otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dellabaşı,"Ülkemizin çok zor bir dönemde geçtiği bu zaman diliminde ve turizm sektörünün yara aldığı bir dönemde zor ayakta duran biz otel sahipleri olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durduklarını ve maalesef CK Enerji Akdeniz Elektrik ödenememiş tek bir fatura yüzünden otellerin elektriğini kesme tehdidinde bulunarak bizleri zor durumda bırakmaktadır"dedi.
Dellalbaşı;bizler bu süreçte otellerimizin en azından turizm sezon da rahat bırakmaları ve hükümetin destek verilmesi ve bu işletmecilerin CK Enerji Akdeniz Elektrik’in bu uygulamaları ile hükümete karşı menfi bir propaganda yaptığı ifade ederek bu sorunun bir an önce çözülmesini istediğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Murat DellalbaşıCk Enerji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269