banner268

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum "üç ay süreyle erteliyoruz"

Bakan Kurum açıklamasında:

"Topraklarımıza değer katan, ülkemizi üreterek kalkındıran çiftçilerimizin her zaman yanındayız. İçinde bulunduğumuz süreci omuz omuza vererek ve daha da güçlenerek aşacağız.

46 bin 500 hak sahibinin 2/B ve tarım arazileri satışlarında Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına ilişkin ödemesi gereken toplam 156 milyon TL borç tutarını da yine herhangi bir zam veya faiz uygulamadan ve başvuru şartı aranmaksızın 3 ay süreyle erteliyoruz.

Çiftçilerimizce kullanılan Hazineye ait tarım arazilerinin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına ilişkin ecrimisil ödemelerini zam veya faiz uygulamadan üç ay süreyle erteliyoruz. 43 milyon TL'lik borcun erteleneceği düzenlemeden yaklaşık 18 bin çiftçimiz yararlanacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17