banner268

Batman’da 14 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Hasankeyf İlçesinde bulunan yeşil kuşak alanında düzenlenen fidan dikme törenine; Vali Hulusi ŞAHİN, Garnizon Komutanı Hava seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Hasankeyf Kaymakamı Şenol ÖZTÜRK, İl Jandarma Komutanı J.Albay İsa ÇAKMAK, Hasankeyf Belediye Başkanı A.Vahap KUSEN, siyasi partilerin il başkanları, diğer kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, oda başkanları, basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


'Geleceğe Nefes Ol'  parolasıyla düzenlenen fidan dikme töreninde konuşma yapan Vali Şahin, “Geçen yıl Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla kutladığımız Milli Ağaçlandırma Günü’nün ikincisini, fidanları toprakla buluşturarak Hasankeyf’te icra ediyoruz. Öncelikli hedefimiz Türkiye çöl olmasın, Türkiye yeşillensin ve Anadolu yemyeşil bir örtüyle kaplansın. Bu doğrultuda şehrimizi ve özelde de değişim ve dönüşüm içerisinde olan Hasankeyf’i, Milli Ağaçlandırma Günü’nde başlattığımız ağaçlandırma faaliyetleri ile birlikte yemyeşil bir örtüyle buluşturacağız. Daha yeşil bir Batman ve daha yeşil bir Hasankeyf için yapılan çalışmalarda, başta Tarım ve Orman Bakanlığımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STK’larımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Vali Hulusi ŞAHİN, katılımcılarla birlikte fidanları toprakla buluşturarak, can suyu verdi. 

Anahtar Kelimeler:
FidanBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17