banner268

Batman Valisi Şahin, Yapımı Tamamlanan Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın talimatlarıyla Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan Millet Bahçelerinden bir tanesi de Batman merkez Şafak Mahallesi eski şehir stadyum alanında yapıldı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaklaşık 39 bin metrekare alan üzerine yapılan; koşu parkuru, çok amaçlı etkinlik alanı, Millet Kıraathanesi, tema bahçeleri, oyun havuzu, çocuk oyun ve macera alanları ile yürüyüş parkurların yer aldığı Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Vali Şahin, millet bahçesinin iki hafta içerisinde yapımcı firmadan teslim alınarak vatandaşın hizmetine sunulması için ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi. 


İncelemeler sırasında; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan,ilgili kurumların teknik personeli ve yapımcı firma yetkilileri hazır bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269