banner268

Bakan Pakdemirli "tüm ekiplerimiz seferber durumda"

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli "Bölgedeki yağışların Trabzon,Rize ve Artvin'de pazar akşamına kadar sürmesini bekliyoruz. Vatandaşlarımızın, üreticilerimizin daha tedbirli olması ve hassasiyet göstermesi özellikle önem arz ediyor.

Giresun'da dün sabah saatlerinden itibaren görülen gök gürültülü sağanak,öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde etkili oldu. 16.00 – 21.00 aralığında şiddetlenen yağış 5 saatlik periyotta yer yer metrekare başına 100 kilogramı aşmıştır.

Giresun’daki sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kayıp vatandaşlarımızın arama kurtarma faaliyetleri için tüm ekiplerimiz seferber durumda. Bölgedeki gelişmeleri ilgili birimlerimizle yakından takip ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17