banner268

“Aranan Şahıslara Yönelik” Operasyonlarda 3.209 Firari Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya;

"81 İlde Son 5 gündür “Aranan Şahıslara Yönelik” devam eden “ÇEMBER-11” Operasyonlarında Arama Kaydı bulunan 3.209  Firari Yakalandı.

Aziz Milletimin Bilmesini İsterim ki; Firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, ETMEYECEĞİZ

Yakalanan şahısların kaç yıldır arandığı:

0-5 yıldır aranmakta olan . 31887 şahıs,

5-10 yıldır aranmakta olan14  şahıs,

10 yıl ve üzeri aranmakta olan 8 şahıs Çember -11 operasyonlarıyla yakalandı

Yakalanan şahısların hangi suçlardan arandığı:

Hırsızlıktan 200şahıs,

Dolandırıcılıktan163  şahıs,

Yağmadan 105 şahıs,

Adam Öldürmeden 39 şahıs,

Cinsel Suçlardan 39  şahıs,

Narkotik suçlarından 567 şahıs,

Terörden 74 şahıs,

KOM (Kaçakçılık, Organize) 389 şahıs olmak üzere ve diğer suçlardan yakalananlarla birlikte toplam 9 320 şahıs “ÇEMBER-11” operasyonlarında yakalandı.

İl jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde arama kaydı olanlara yönelik olarak gerçekleştin operasyonlarda bu şahıslar; yol aramalarında, ev ve iş yerleri baskınlarında, kimlik kontrollerinde yakalanıp adalete teslim edildi.

Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan Polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle

Arananları yakalayıp adalete bir bir teslim edeceğiz

Anahtar Kelimeler:
IçişleriAli Yerlikaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17