banner268

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç "projelerimizi sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz”

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’daki 6 radyonun ortak yayın yaptığı ‘Basın Stüdyosu’na konuk olarak, belediye tarafından tamamlanan, sürdürülen ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Burak Cansel’in moderatörlüğünü yaptığı programda, Radyo Kral’dan Deniz Çolak, Radyo Tek’ten Selahattin Alptekin, Güney Radyo’dan Yusuf Küçük, Radyo Life’tan Hakan Çalışkan, ASR’den Hudut Çelikten ve Mert FM’den Bülent Özdüzen’in sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı, Adıyaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için gayretle çalıştıklarını dile getirdi.

Belediye tarafından sürdürülen ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgiler de veren Başkan Kılınç, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu şehrin ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirmek için arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışıyoruz. Özellikle Battı-Çıktı, Katı Atık Depolama Tesisi, Millet Bahçesi, Kentsel Dönüşüm gibi önemli hizmetlerin ya tamamlanması yada başlaması konusunda ciddi girişimlerde bulunduk. Çok şükür ki hedeflerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bunların yanında turizm alanında da çeşitli projelerin çalışmalarına başladık. Bu anlamda 300 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi çarşının restorasyonuna da başladık. Tabi bu saydıklarımız bizim klasik belediyecilik görevlerimizden, ama biz yalnızca bunlarla sınırlı kalmayacağız. Sosyal belediyecilik noktasında da çok ciddi şeyler yapmamız gerekiyor. Bu anlamda gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yoksul vatandaşımıza, dezavantajlı vatandaşlarımıza, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz var. Bunları kısmen hayata geçirdik. Diğer projelerimizi de sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Görev süresi sonunda tamamlamayı hedeflediği projelerden de bahseden Başkan Kılınç, “Güney Çevreyolu, Atatürk Barajı çevresini değerlendirmek, Kültür Merkezi ve Meydan projeleri tamamlamayı çok istediğim projelerden birkaçı. İnşallah en kısa sürede bunları tamamlarız. Ayrıca arkadaşlarımıza da söyledim, eğer projesi içimize sinerse Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Meydan projelerini 1 yıl içerisinde bitirecek güce sahibiz. Bunun içinde çalışmalar devam ediyor” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kılınç program sonunda, kendisine bu imkanı tanıyan 6 radyonun yetkililerine teşekkür ederek, basının halkla yöneticiler arasında kurduğu bağın önemine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17