banner268

Şanlıurfa “Avrupa Gençlik Spor Festivali”ne Ev Sahipliği Yapacak

7 Ağustos’ta bisiklet yarışları ile DSİ Tesisleri önünden başlayacak festival sonraki günlerde Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezi, SUKAY, NOVADA Park Alışveriş Merkezi gibi alanlarda devam edecektir. Festival kapsamında engelli gençler basketbol turnuvası ve  yüzme yarışları, kano, su kayağı gibi su sporları etkinliklerinin yanı sıra halkın katılımına açık olarak balon futbolu, denge oyunu, canlı langırt, elastic basketbol, zumba dansı ve konserler düzenlenecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin, ilde bulunan Erasmus + öğrencilerinin ve yabancı konukların da katılacağı Festivalde dereceye giren yarışmacılara ayrıca madalyalar ve hediyeler verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17