banner268

Hilvan Belediye Spor 3-1 Kazandı

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hilvan Belediye Spor sahasında Birecik Spor ile karşı karşıya geldi.

Hilvan ilçe stadında oynanan ve taraftarların büyük katılım gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 geriye düşen Hilvan Belediye Spor, ikinci yarıda bulduğu 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı taraftar ile birlikte izleyen ve maç sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Başkan Bayık; “Bugün, Birecik Sporu sahasında ağırlayan Hilvan Belediye Spor maçında değerli taraftarımızla tribünlerde yerimizi alıp taraftarlarımıza atkı ve berelerini dağıttık. Takımımız 90 dakika boyunca rakip takım karşısında üstün performans sergiledi ve 3 puanın sahibi oldu. Hedefimiz önümüzdeki maçları da kazanıp zirveye çıkmak. Bugün şampiyonluk yolunda 3-1 galip gelen Hilvan Belediye Spor takımını ve yönetimini tebrik eder, sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen ve takımızı destekleyen herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17